Gastenboek

Welkom bij het gastenboek van De Taartentovenaar.

 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
5 berichten.
Ruth Ruth schreef op 26 februari 2020 om 15:46:
Wij hadden vanmiddag een supergezellig cupcakefeestje. De meiden hebben zich heerlijk vermaakt en wat nog het leukst was: iedereen maakte iets anders. Een aanrader dus!
Doreen Doreen schreef op 25 juni 2019 om 17:35:
Ik had mijn kinderfeestje gisteren met 6 kinderen boltaartjes gemaakt. Het was heel erg leuk en Saskia is heel erg aardig. Ze heeft veel spulletje mee. Dus je kunt eigenlijk alles maken. En de taartje, botercrème en banketbakkersroom zijn ook heel lekker.
Melissa Melissa uit Hoogezand schreef op 19 mei 2019 om 18:23:
2 week geleden was het mijn dochters 1e verjaardag. Ik wilde graag zelf een taart voor haar maken maar had geen idee hoe. Via bekenden kwam ik bij Saskia terecht. Samen met nog 3 andere vrouwen heb ik een super gezellige avond gehad en hebben we allemaal ons eigen taartje kunnen maken (die ook nog eens in de smaak viel bij mijn dochter ;)). De taartentovenaar is zeker weten een aanrader!
Debby Debby uit Veendam schreef op 18 mei 2019 om 05:21:
Afgelopen week het feestje van onze dochter gevierd. Gewoon thuis. De taartentovenaar kwam bij ons en heeft 2.5u lang 8 meiden 10/11jr vermaakt met het " versieren " van een boltaartje. Het was zo ontzettend leuk. Saskia is zo relax en gezellig. Kortom een top feestje voor ons allen.
Karina Karina uit Eelde schreef op 28 februari 2019 om 16:51:
Wat heeft mijn dochter genoten op haar feestje! Ze heeft met nog 6 vriendinnen fantastisch mooie en lekkere cupcakes gemaakt. De kinderen werden super goed geholpen, enthousiast gemaakt en tegelijkertijd vrij gelaten in hun eigen creativiteit. Top combinatie een creatief iemand met een pedagogische achtergrond! Bedankt!