Algemene Voorwaarden

Tarieven 

Alle prijzen genoemd op de website zijn inclusief BTW.

 

Kinderfeestjes

Bij kinderfeestjes kunt u nog tot 2 dagen van te voren het aantal kinderen nog wijzigen.

 

Workshops

Aanmelding via mail , whats app of telefonisch contact. De aanmelding wordt per mail aan u bevestigd. De betaling dient na bevestiging te worden overgemaakt. Bij niet tijdig ontvangen van betaling van de workshop, vervalt u plek voor de workshop.

 

Bij annulering

Bij annulering tot 5 dagen voor de workshop of kinderfeestje, zal de Taartentovenaar geen kosten in rekening brengen.

Bij annulering korter dan 5 dagen voor de workshop of kinderfeestje brengt de Taartentovenaar 35 % van het totaal bedrag in rekening.

Voor de workshops geldt ook, tot 5 dagen voor aanvang van de workshop kun je kosteloos annuleren. Je krijgt dan het eventueel door jouw eerder aan ons overgemaakte deelname bedrag per bank retour. Bij annulering korter dan 5 dagen brengt de Taartentovenaar 35% van het totaal bedrag in rekening en gaat het resterende bedrag per bank retour.

 

Annulering / verplaatsing door De Taartentovenaar

De Taartentovenaar is gerechtigd bij onvoldoende deelnemers de aangeboden workshop te annuleren. Mocht een workshop geen doorgang vinden of worden uitgesteld, dan ontvang je daarvan uiterlijk 3  dagen voor aanvang bericht. De workshop heeft doorgang bij minimaal 4 deelnemers.

 

Overmacht

De Taartentovenaar is een eenmanszaak en behoudt zich het recht voor om i.v.m. ziekte, letsel of overmacht reeds geboekte workshops of kinderfeestjes te annuleren. De Taartentovenaar zal er alles aan doen een geschikte oplossing te vinden.

 

Reiskosten

Voor workshops en kinderfeestjes binnen een straal van 35 kilometer, worden geen reiskosten berekend. Buiten een straal van 35 kilometer wordt een van te voren overeengekomen,  vast bedrag gerekend voor de vergoeding van de kilometers.